2023 – Nieuwsbrief februari

Dagseminar Kwantum® evolutie, 
17jan 2023, in de Leeuwerik, te Galder met Martijn van Staveren

Ervaringsverslag.

We kijken niet terug, dat is lineair. Het zijn de ervaringen in gevoel, gedachten, woorden, muziek, beelden, ontmoeting en in samen. Dat heeft geleid tot een zinderende, diep gefocuste en gevoelde samen gedragen dag.

Een dag waarin Martijn in samenwerking met NBE en 170 deelnemers in het Veld, trillingen, frequenties, informatievelden en kennis van ons kosmische thuis, heeft gedeeld. Hij heeft open gelegd in wat voor een werkelijkheid wij ons bevinden, hoe die ons bewust en onbewust beïnvloedt, dat we met vele aannames, overtuigingen en gedachten, die niet van onszelf zijn, ons leven richting geven en dus feitelijk informatie van buitenaf voor waar aannemen, daarin volgzaam zijn en daarmee onze eigen innerlijke kosmische kracht, wijsheid en afkomst (voor een groot deel) ontkennen en onderdrukken.

Nu is de tijd om op te staan in onszelf en te leven, voelen en denken vanuit onze binnenkant, verbonden met onze werkelijke Oorsprong. Vanuit mogelijkheden en overvloed en met een enorme CreatieKracht!

Kwantum (R) Evolutie kan alleen plaatsvinden via Bewustzijn! Door onze waarnemingskracht en aanwezigheidskracht aan- en in te zetten. Door erover te spreken, te luisteren naar elkaar en het in je eigen leven te onderzoeken, kun je het toepassen en integreren in je leven. Jouw eigen gedachtes, keuzes en ervaringen zijn de bouwstenen van een leven respect, vrijheid en respect. Overeenkomstig “JEH-SU’H-JAH, levenscode en broncode van schepping. 

1.RESPECT – Inleven in de ander — Niet goed- of afkeuren.
2 VRIJHEID- voelen in jezelf en iedereen.
3.VERTROUWEN- in jezelf, wat er ook op je beeldscherm verschijnt.

Als wij beseffen dat wij hier niet zomaar bij toeval zijn, maar dat we Krijgers van het Hart zijn en deze transitie, de doorgang begeleiden via onze binnenkant vanuit absolute vertrouwen in het leven, in je mens-zijn, in de ander en over de tijd waarin we leven. Al het oude breekt af, een complete bewustzijnsverschuiving vindt plaats en de opkomst van een beschaving, die die naam ook echt uitdraagt, is in wording!
 


19 februari: Interactieve lezing

“Eerherstel van de Scheppingskracht van de Oorspronkelijke Mens”
 
Mede voortkomend uit het schrijven van hun boek met Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens. Leef het HartBewustzijn in jouw dagelijks leven, zijn Jolande Pit en Niek van Duivenbooden te gast bij NBE.

Tijdstip: 13.30 – 17.00 uur (inloop vanaf 13.00 uur)
Locatie: Copacabana, Salon voor de levenskunsten, Overakkerstraat 190, Breda (vrij parkeren)
Meer informatie en opgave zie hier12 Maart: KrachtCirkel 

“Ondersteuning in Zelfbekrachtiging”

Boshuis Breda 

Ter ondersteuning van jouw eigen processen organiseren enkele “waarnemers” een KrachtCirkel. 
Dit kan jou door middel van Quantum Fysische waarneming en Krachtoverdracht ondersteunen in de Stabilisatie en Bekrachtiging van jouw innerlijke werk. 

Tijdens de sessie heb je de mogelijkheid om voor jezelf trauma’s, pijnpunten of lichamelijk ongemak te bekijken in jezelf, waarbij je Ondersteunt wordt door 5-6 waarnemers die jou Krachtig Wezenlijk Waarnemen tijdens deze innerlijke observatie. 

Je hoeft niets te vertellen of delen maar er is wel ruimte voor om kort iets in te brengen voor we de sessie starten. Welkom! 

Locatie: Boshuis, Stouwdreef 1, 4836 AK Breda 
Datum: zondag 12 Maart 
Tijd: 13:30 -14:30  of  15:15 -16:15 
Info & Aanmelden:  http://krachtcirkel.com/  
 


Boek

Communiceren met andere beschavingen, auteur Martijn van Staveren.


Het moment van onvermijdelijkheid komt eraan!
We moeten het besef hebben wat voor altijd weggaat en wat er oprijst.
Het is een doorbraak voor deze wereld en de spil ben jij
.

Dit boek is heden uitgegeven en zeer de moeite waard om in te zien, zie de link. Wij maakten zelf onderdeel uit van  deze groep mensen uit Nederland, België, Duitsland, Rusland en Polen die in september 2021 bij elkaar kwam in het Belgische Blegny om diepgaande kosmische informatie uit te wisselen samen met Martijn van Staveren. Een indrukwekkende ervaring!

Door intact gebleven herinneringen uit andere werelden is Martijn bewust en doordrongen van heldere kennis over een bewustzijn, een oorspronkelijke kracht waar de mens op aarde over beschikt maar in veel gevallen niet gebruikt. Op kosmische schaal staat de mens dus ergens voor en het moment is nu aangebroken om vanuit ieders autonome kracht de herinneringen uit de eigen kosmische kennisdatabanken weer tot leven te laten komen.

Onze huidige werkelijkheid staat op een punt om een complete herziening te ontvangen door mensen die zichzelf herkennen als scheppende wezens. Goedgezinde beschavingen assisteren de mens in dit aards-planetaire proces zonder interventie te plegen. Besproken is wie deze beschavingen zijn en wat óns te doen staat om met hén in Open Contact te komen en om samenwerking tot stand te laten komen. Praktisch gezien betekent dat o.a. een ambassade vormen en vastgelopen aardse systemen en structuren in beweging brengen door kwantum fysische processen.

– Martijn van Staveren december 2022 –

Titel: Communiceren met andere beschavingen
Auteur: Martijn van Staveren
ISBN: 9789078500261, Pagina’s: 324

Voorverkoop: € 22,50  (tot en met 1 maart – wordt 18 maart verstuurd)Prijs: € 25,-
Ebook: € 15,- (pdf – nu beschikbaar)
Boek en ebook: € 35,- (alleen in de voorverkoop)
 
Lees het voorwoord en reserveer je exemplaar >>
Hartverbonden groet ,

Carla Verlinden en Grieta Hellinga