2020 – Terug naar ons oorspronkelijk levensveld

De bijzondere tijd waarin we NU leven!

Wie zou ooit gedacht hebben dat op dit moment ook mensen aan het (reguliere) front, de tools uit de kwantumfysica inzetten!

Op 29 juni 2017, t g v. het 20 jarig bestaan van Ceres, was Martijn van Staveren uitgenodigd als gastspreker. Dit event is, i.s.m. Earth Matters, herhaald op 1 November 2017 in Groningen en gefilmd. 

Te bekijken via deze link

Wij zijn door “waarneming” scheppers!!

Hoe je waarneemt staat onder de foto beschreven.

Inmiddels zijn we 3 jaar verder en circuleert die opname digitaal. (vanaf 50 min, zeer de moeite om just nu terug te luisteren)

Hieronder doen we, als event-initiatiefgroep 2020, een oproep om dit dagelijks in de praktijk te brengen. Evidence based, het helpt en geneest, net als nature, muziek, koor, dans. Zo’n event is nu weer in de maak en in kleine groepen, met in achtneming van de RIVM regels, werken we zorgvuldig aan een andere realiteit.

Doe je mee om in het programma “corona”, die veel verder gaat dan het virus zelf, beweging te brengen op een ander level, door waarneming?

Waarnemen vindt zijn oorsprong in kwantumfysica: door zonder oordeel en zonder (gewenste) uitkomst waar te nemen, komt er beweging in het veld dat is uitgerold over de mensheid en qua oplossingen nu beperkt is tot actie-reactie i.p.v.de inzet van ons hart- en kwantumbewustzijn.

Zo kunnen jij, ik, wij allemaal massaal het ‘Coronavirus’ waarnemen. Je doet dit wanneer jij dat kunt en wilt, en zo vaak als jij wilt en kunt.  Het kost niets, en waarnemen behoeft niets anders dan jouw tijd. Hoe meer mensen meedoen, des te krachtiger het waarnemen wordt, en dus ook de beweging in het veld (de trilling, de frequentie).

Waarom waarneming “evidence based” is om de trilling te veranderen en hoe dan.

Daar waar menselijke observatie aanwezig is, vindt een verandering plaats in de gedraging van lichtdeeltjes en daarmee in de informatie die dezelichtdeeltjes representeren. De fysieke werkelijkheid waar wij in leven en waar ook ons fysieke lijf en ons neurologische systeem deel van uitmaken,is opgebouwd uit deze lichtdeeltjes en kan dus beïnvloed worden door onze waarneming. Dat is kwantumfysica.

Voel je lichaam van boven naar beneden en wees bewust in je lichaam aanwezig. Ga naar binnen in je hoofd, achter je ogen, naar het midden vanje brein. Je kunt met gesloten ogen even kort scheel kijken om de focus in het midden van je brein te vergemakkelijken.  Zie de situatie voor je. Kijk er alleen maar naar, zonder oordeel. Dan verplaats je je aandacht naar je hart. Het beeld in je hoofd verplaats je naar je hart. Je kunt je hand op de plek van je hart leggen als je dat fijn vindt. Voel en zie het beeld van de situatie in je hart, zonder oordeel en zonder gewenste uitkomst. Je hartskracht is jouw verbinding met de oorspronkelijke bron. Dat is waarnemen. 


Adem krachtig in en uit. Open je ogen.


Neem iedere dag waar. Doe het alleen of doe het samen met anderen. Je kunt deze tekst voor jezelf uitprinten, of inspreken op een voicerecorder. Veel oefenen totdat het ‘gewoon’ een deel van jezelf is geworden.


Het command geven:
Het gebeurt NU!?