Leef

Met inspiratie van Grietje Voeten, Yfke Laanstra, Maaike Remmerswaal.
Ze vormen samen een inspirerend platvorm en geven praktische tools om je eigen leven “richting” te geven in de chaotische wereld om ons heen. De weg ernaar toe brengt ons nu al zoveel meer dan de som der delen! De vrucht van alle uitwisseling maakt dat dit event midden in ons dagelijks leven “staat” vanuit creatiekracht, technologie en healing! Verder maken live muziek, 432 hz Music, dans, stiltemomenten, film/natuurfoto’s onderdeel uit van het programma. In de diverse pauzes is zowel binnen als buiten, ruimte en tijd voor ont-moeting .

Doelgroep: Deze dag is een enorme aanwinst voor de bewuste mens die bereid is om zijn welzijn te finetunen. Wordt op logische wijze meester over je eigen leven. Zeker ook heel interessant voor coaches, therapeuten en andere professionele hulpverleners om je cliënten vanuit het vernieuwde bewustzijn en mogelijkheden te kunnen begeleiden. Deze dag wordt begeleid door experts in diverse vakgebieden, zodat jij jezelf in één dag kunt verrijken met hoogwaardige informatie, inspiratie en vernieuwende inzichten in het nieuwe bewustzijn.

Vanuit een lichte, vrolijke en bevrijdende ontmoeting met jezelf, kunnen zelfs de meest zelfbewuste mensen onder ons, nóg meer vrijheid in zichzelf ontdekken. Een inspirerende ontmoeting met het leven zelf, wees erbij.

Ervaar het zelf en reserveer nu je ticket!

Koop hier je tickets!
     

Grieta Hellinga

Grietje Voeten

 

Yfke Laanstra

Maaike Remmerswaal

Yvette van den Berg