Leef

Met inspiratie van Grietje Voeten, Yfke Laanstra, Maaike Remmerswaal.

Ze vormen samen een inspirerend platvorm en geven praktische tools om je eigen leven “richting” te geven in de chaotische wereld om ons heen. De weg ernaar toe brengt ons nu al zoveel meer dan de som der delen! De vrucht van alle uitwisseling maakt dat dit event midden in ons dagelijks leven “staat” vanuit creatiekracht, technologie en healing! Verder maken live muziek, 432 hz Music, dans, stiltemomenten, film/natuurfoto’s onderdeel uit van het programma. In de diverse pauzes is zowel binnen als buiten, ruimte en tijd voor ont-moeting .

Doelgroep: Deze dag is een enorme aanwinst voor de bewuste mens die bereid is om zijn welzijn te finetunen. Wordt op logische wijze meester over je eigen leven. Zeker ook heel interessant voor coaches, therapeuten en andere professionele hulpverleners om je cliënten vanuit het vernieuwde bewustzijn en mogelijkheden te kunnen begeleiden. Deze dag wordt begeleid door experts in diverse vakgebieden, zodat jij jezelf in één dag kunt verrijken met hoogwaardige informatie, inspiratie en vernieuwende inzichten in het nieuwe bewustzijn.

Vanuit een lichte, vrolijke en bevrijdende ontmoeting met jezelf, kunnen zelfs de meest zelfbewuste mensen onder ons, nóg meer vrijheid in zichzelf ontdekken. Een inspirerende ontmoeting met het leven zelf, wees erbij.

Ervaar het zelf en reserveer nu je ticket![su_button url=”https://www.eventim.nl/tickets.html?affiliate=AG1&evid=10845024&exclusive_dealid=&fun=page&pagename=event” target=”blank” size=”5″]Koop hier je tickets![/su_button]

[su_spacer size=”120″]

 

 

 

Grieta Hellinga

[su_expand more_text=”Lees meer” less_text=”Lees minder” height=”400″]

 

[su_quote]The power of the heart and the force of creation[/su_quote]

Deze events worden vanuit alle hoeken ondersteunt. In dit project is Grieta degene geweest die volledig in vertrouwen en overgave dit proces mogelijk heeft gemaakt. Grote dank aan haar! Voor haar liefde, haar vertrouwen, haar eigen wijsheid en haar doorzettingsvermogen.”
Grietje Voeten, Yfke Laanstra & Maaike Remmerswaal


[su_spacer size=”1″]
Grieta is oprichtster van Ceres, organisatie en ruimte voor innerlijk bewustzijn en stilte. “De kracht van waarnemen, liefde en creatie”. Alles ontstaat door waarneming vanuit ons hart zonder oordeel, met ogen vanuit de Bron. Als we alles op die manier durven te onderzoeken, transformeren we ten diepste in onsZelf. De neurowetenschap heeft al ontdekt dat we “in wezen” toegang hebben tot een kwantumveld aan ongekende mogelijkheden, waarin alles gecreëerd kan worden, voorbij alle beperkende structuren.


[su_spacer size=”10″]
www.ceresbreda.nu [/su_expand]

Grietje Voeten

[su_expand more_text=”Lees meer” less_text=”Lees minder” height=”400″]  [su_quote]Life is simple[/su_quote] Hoe komt het dan toch dat wij dat niet altijd zo ervaren? Graag neem ik je mee op reis naar ons natuurlijke, creatieve vermogen. In plaats van te reageren op de wereld zoals je hem nu waarneemt, laat ik je helder en duidelijk zien, wat er ontstaat als je je volledig durft te richten op je creatieve vermogen. Leer spelen met de heldere logica van het leven aan de hand van de quantum fysica, verbinding met het hart en de ogenschijnlijke ‘beperkingen’ van het brein en het lichaam.

Ook heel interessant voor coaches, therapeuten en andere professionele hulpverleners om je cliënten vanuit het vernieuwde bewustzijn te kunnen begeleiden. Als alles mogelijk is (en dat ís het), geef jezelf dan de optimale tools om volledig tot je recht te komen. Heb je enig idee wat voor magie er ontstaat als je gebruik gaat maken van je pure creatieve vermogen? Mijn naam is Grietje en ik werk als Holistisch coach en bewustzijnstrainer in mijn praktijk. Sinds 2003 heb ik twaalf jaar als holistisch massagetherapeute gewerkt en in 2015 heb ik voor een andere weg gekozen om mensen contact te laten maken met hun eigen creatievermogen. Voor mij heerst er altijd al een duidelijke logica in het leven, iedereen stuurt zijn eigen leven en beleving heel nauwkeurig aan. Hoe meer helderheid je in jezelf toestaat, hoe duidelijker je dit kunt waarnemen. Dit proces fascineert mij enorm, want waarom staan we zo weinig helderheid toe in ons leven? Graag neem ik je mee in de logica van het leven, zodat je met het leven zelf kunt gaan spelen. Het leven ondersteunt ons altijd, als een liefdevolle moeder, ben jij bereid om de verbinding met het leven op die manier aan te gaan? Dan neem ik jou graag mee op reis naar de logica van het leven! Gun het jezelf om jouw welzijn te blijven finetunen! De wereld om je heen is een levend voorbeeld van jouw overtuigingen. Als jouw lichaam, leven of relaties niet lopen zoals jij zou willen, kan het leven je daarbij ondersteunen. Nieuwe gewoontes brengen je nieuwe ervaringen en samen brengen we daar helder en duidelijk inzicht in. Naast de passie voor mijn werk, geniet ik ook enorm van mijn gezin. Samen met mijn partner en drie dochters ontdek ik iedere dag weer iets nieuws in het leven. En dat deel ik graag met anderen. Voor mij is een geïnspireerd en bezield leven heel belangrijk en daarom gun ik dat jou ook! Een geïnspireerd mens inspireert zijn omgeving en ook dat krijg je terug gespiegeld! Mijn doel is dan ook, om mensen te leren hoe ze optimaal gebruik kunnen maken van de logische ondersteuning van het leven, zodat ze kunnen genieten van het leven. Ik gun deze wereld een nieuwe uitingsvorm; waar lichtheid, puurheid en vrijheid de norm worden, zodat we volledig kunnen genieten van onze creatieve mogelijkheden! Website: www.grietjevoeten.nl [/su_expand]

 

Yfke Laanstra

[su_expand more_text=”Lees meer” less_text=”Lees minder” height=”400″]  [su_quote]Onze grootste uitdaging is niet dat we in de (nabije) toekomst overgenomen worden door machines,
maar dat we er langzaam maar zeker (onbewust) zelf één worden[/su_quote] Slow Tech |#WHATTHEHACK

Wat ik mezelf, na het schrijven van mijn boek ‘Bits, Bytes & Bewustzijn’ pas wérkelijk ben gaan beseffen is dat onze grootste uitdaging in deze tijd niet zozeer is dat we overgenomen worden door robots maar dat we er langzaam maar zeker (onbewust) zelf één worden. Dat we meer en meer vervreemd raken van wie we werkelijk zijn, van wat zich binnenin ons afspeelt en wat voor ons werkelijk van waarde is. Verwijderd van onze gevoelens, emoties en ons lichaam. Met verstrekkende gevolgen. Ondanks al mijn kennis rondom het snijvlak van bewustzijn, computertechnologie en menselijk potentieel breek ik constant mijn nek hierover. In het vinden van een gezonde balans in online en offline zijn, in het verantwoord omgaan met computertechnologie. Ik voel me namelijk volledig in m’n element achter beeldschermen. Deze verschaffen me 24/7 toegang tot oneindige virtuele bibliotheken, brengen me in contact met de meest fascinerende mensen waar dan ook ter wereld en laten me prachtige virtuele creaties tevoorschijn toveren. Ik krijg er geen genoeg van. Maar inmiddels realiseer ik me dat ik de impact van al deze beeldschermen en internetverbindingen zwaar onderschat heb. Verandering begint met bewustwording, maar dat alleen is niet genoeg. Het vergt bewust hiernaar te handelen en hiervoor verantwoordelijkheid te nemen. Iedere dag en ieder moment opnieuw. Hoe moeilijk dit ook is, want het internet wordt niet voor niets digitale heroïne genoemd.

 

 

 

FUTURE PROOF

 

Willen we werkelijk Future Proof zijn dan zijn er dus nog de nodige stappen te zetten. Want de Technologische Tsunami dendert voort en we haven’t seen nothing yet… (meer hierover in mijn boek). En in tegenstelling tot Elon Musk zie ik niet de oplossing in het implanteren/injecteren van technologie in ons brein in een poging Kunstmatige Intelligentie bij te benen (zie dit artikel op Nu.nl) maar juist in een herziening van de positie van technologie en een (R)evolutie in ons bewustzijn.

 

 

 

SLOW TECH

 

Slow Tech pleit voor een bewust leven waarbij menselijke waardes als geluk en zingeving voorop staan. Waardes die niet in algoritmes zijn te vangen. Een leven met liefde, zorg en aandacht. In al haar aspecten. Zodat dit de kunstmatig opgevoerde snelheid van het leven weer vertraagt, terugbrengt naar haar natuurlijke ritme. Waar we weer tijd voor elkaar nemen. We dienen pas op de plaats te maken, te vertragen, te verstillen. Zodat oppervlakkigheid weer plaats kan maken voor diepgang, de drang naar succes voor zingeving. Ik plaats kan maken voor Wij.

 

‘Slow Tech roept op tot echt leven. Vanuit authenticiteit. in verbinding met alles wat leeft. Een leven waarin technologie dienend is.’

 

Dienstbaar aan onze groei en ontwikkeling, van zowel ons welzijn als ons bewustzijn. Aan een werkelijke liefdevolle verbinding met onszelf en de ander. Analoog en écht is het nieuwe luxe.

 

 

 

Website: www.yfkelaanstra.nl [/su_expand]

Maaike Remmerswaal

[su_expand more_text=”Lees meer” less_text=”Lees minder” height=”400″]  [su_quote]Nieuw Bewustzijn en Deepest Healing in de gezondheidzorg:If we want to heal the pain, we must first discover the cause[/su_quote]
Ons fysieke lichaam is, net als onze externe wereld, een spiegel van dat wat
er in ons speelt. What you (don’t) see, is what you get! Letterlijk!

Het aantal fysieke (ascentie?)klachten neemt toe en wij worden steeds meer uitgedaagd om in contact te komen met dat wat ons van binnenuit stuurt. Dat wat ons hier naartoe heeft bewogen. Vanuit dit zelf-bewust-zijn kunnen wij toelaten, loslaten en zien waar en hoe wij onszelf hebben gesaboteerd. Zodat we daarna door kunnen bewegen. Kun je voelen dat je al heel bent? Dat alles al aanwezig is? Dat jijzelf de schepper bent van je eigen lichaam en je eigen leven? Dat jij je mag laten leiden in plaats van te moeten sturen?

Wij als mens hebben onze verschillende emoties verdeeld in twee groepen: prettige emoties en onprettige emoties. Blijheid wordt gezien als de enige, zogenaamde, prettige emotie. Boosheid, angst en verdriet worden over het algemeen gezien als onprettig. Met als gevolg dat we deze niet willen voelen. Onze gedachten zijn in die zin onze beschermers, ze houden ons weg bij onze emoties. Ze proberen te voorkomen dat wij deze emoties ervaren, zo houden we onszelf ‘veilig’, maar ook gevangen. De overtuiging dat wij altijd blij en gelukkig moeten zijn, of zo over
moeten komen, zorgt ervoor dat we continu aan het streven zijn naar iets om ons gevoel van te kort op te vullen. De behoefte aan erkenning stuurt ons leven. We zijn afhankelijk geworden van dat wat ons van buitenaf wordt gegeven, omdat we zijn vergeten dat wij, met alles wat in ons speelt, inclusief onze emoties, al heel zijn! De enige werkelijke stressor die er bestaat, is het niet kunnen accepteren van dat wat is.

Het niet willen voelen zorgt ervoor dat onze amygdalae continu op scherpstaan. Als hoeders van de (emotie)poort staan ze gereed om de hypothalamus (de regelneef in onze hersenen) te waarschuwen wanneer er gevaar in zicht is. Alles wat onze emoties zou kunnen triggeren wordt gezien als een gevaar, waardoor de hypothalamus en de hypofyse continu bezig worden gehouden. Zo komen wij in een fight, flight or freeze situatie terecht. Chronische stress. Met als gevolg dat ons autoimmuunsysteem, ons hormonale systeem en ons zenuwstelsel uit balans raken en de gezondheid van ons lichaam niet meer kunnen waarborgen. Daarnaast is gebleken dat dezelfde moleculen die emoties genereren ook invloed uitoefenen op onze keel-,buik-, borstorganen en onze wervelkolom, emoties zitten ook in ons fysieke lichaam! Voor veel alternatieve behandelaars komt dit niet als een verrassing, daarentegen wordt hier in reguliere gezondheidszorg weinig aandacht aan besteedt.

Deze veranderende tijd vraagt om een verandering in de gezondheidszorg. De meeste zorgverleners zijn zich hier wel van bewust, maar voelen zich niet in staat om op dit gebied hun clienten bij te staan. Welke boodschap probeert het lichaam te brengen? Wat zou een (fysio)therapeut of zorgverlener kunnen doen om zelf-bewustzijn van zijn/haar clienten te faciliteren? Hoe kun je zelf jouw eigen helingsproces positief beïnvloeden? Na dit event zul je nog beter begrijpen hoe fysieke klachten kunnen ontstaan door beperkende gedachten, overtuigingen en geblokkeerde emoties. Daarnaast laten we je ook zien op welke manier jij een significantere bijdrage kunt leveren aan jouw helingsproces of dat van jouw clienten. Ontdek hoe jij je vrijer kunt voelen door een verschuiving te maken van hard werken naar HART werken!

Over Maaike Remmerswaal
Maaike Remmerswaal heeft in Breda e.o. een praktijk in Breda voor
transformatietherapie, osteopathie en holistische fysiotherapie. Haar manier
van werken richt zich op het zelfcreeerende vermogen van de mens. Het onbewuste bewust maken, van waaruit alles mogelijk is. In september start zij, samen met verschillende collegaes, het bijscholingstraject Deepest Healing. Waarin (fysio)therapeuten ont-dekken hoe zij het zelf-bewustzijn van hun client centraal kunnen zetten, zodat heling van binnenuit plaats kan vinden.

Website: www.deepesthealing.com [/su_expand]

Yvette van den Berg

[su_expand more_text=”Lees meer” less_text=”Lees minder” height=”400″]  [su_quote]Nature is not a place to visit, it’s our home![/su_quote]

Onder het motto “van hoofd naar hart” is de foto/film presentatie “Natuur(lijk) Schitterend”
een waardevolle aanvulling op alle woorden.

“Het is mijn droom dat mensen zich meer zullen omringen met natuur en mogen ervaren hoe groot de positieve effecten hiervan zijn van op onze gezondheid, zowel fysiek als mentaal. De kracht van de natuur zit hem vooral in haar schoonheid. Door het op foto/film delen van deze schoonheid worden mensen bereikt en geraakt.

Deze positieve effecten op onze gezondheid is op allerlei manieren bewezen.
Delen is helen!
Het gaat om het verankeren van “geluks” momenten en dankbaarheid.


www.yvettenatuurfotografie.nl[/su_expand]